Pages

Saturday, 10 December 2011

semuanyer lembab...grrrrrrr

assalamaualaikum semua...

cam ner ngan gerhana mlm ni....
nmpak x????

tpy 2 bkan tjuk yg aq nk ckp....
cer bca tjuk ats skali....
2 la tjuk aq....
geram nyer aq.....
laptop ni buat hal...
nk on p0n lambat....
nk buat apa2 p0n lmbat....
yg slalu laptop ni kluar
not responding....
aduyai geram nyer aq....
rasa cam nk humban je laptop ni...
tpy aq ni still baek la...
aq x smpai aty lak nk humban laptop ni....
tpy slagy dye x hilangkn fail aq lam ni...
aq still blh maafkn...
x pe..
aq maaf kn kau laptop...
aq redha ngan kau....
:(

lps laptop......
ada 1 lgy yg maybe msalah kat smua org...
x laen dan x bkan dan yg diyakini oleh semua org iaitu...
tau x ni...
meh aq nk cakap...
aq harap korang knal la....
dye ialah INTERNET....
korang knal kn...
aq syg giler kat internet ni time pepagi buta je....
time laen...
hish...
aq bnci kau sesgt la INTERNET........
bkn apa lau pepagi buat owg laen duk tido...
laju la cket internet ni...
lau x...
jgn harap la INTERNET wei...
aq bkn apa...
aq gram gak...
kita byr kn...
nk kata mahal x la mahal sgt...
nk kata mrah p0n x murah sgt...
mlz dah aq nk crita sal hal yg lembap ni....
aq rasa korang p0n dah tau kn.....
bkn apa...
aq bnci mnde yg lmbap ni....
silap ary aq buang je....

k la....
aq nk g jumpa putera idaman aq lam mimpi...

lpz bca 2 jgn lupa lak nk follow n komen cket...
cer komen gak....
ringankn tngan korag tuk komen kat aq punya blog ni....

assalamualaikum....n good night everybody.....

lots of <3 ain aqilah

No comments:

Post a Comment